1 av 3

Jimmy Boyd

En älskad och prisbelönt doftkollektion i nio olika dofter som inspirerar till olika sinnesstämningar. Alla dofter är naturliga, vegan och unisex.

Läs mer

Parfymhuset Jimmy Boyd Perfumista S.L. grundades 1979 och skapar dofter med ingredienser enbart från naturen. Passionen för doftskapande är stor och yrket som parfymör har gått i arv i tre generationer. Genom åren har parfymhuset tillverkat dofter till otaliga stora varumärken och även specialtillverkat parfymer till kända personer. De har även tillverkat världens dyraste parfym - ”El perfume joya de Sagrada”.

För Jimmy Boyd är hänsyn till miljö och klimat centralt. Alla material och ingredienser är utvalda för att säkerställa en så liten påverkan på miljön som möjligt. Utifrån ett stort miljöengagemang har doftkollektionen Eau de Cologne Bio-dynamic Collection tagits fram.

Eau de Cologne Bio-dynamic Collection – A collection of emotions

Låt dina sinnen översköljas av känslor. Välj din doft efter ditt humör eller den sinnesstämning du vill förstärka just nu. Varje doft ger en känsla baserad på konceptet aromaterapi. På det mest naturliga sättet omsluts dina sinnen av de doftande tonerna från Jimmy Boyds Eau de Cologne.

Alla dofter i kollektionen är lätta och ger en uppfriskande känsla. Dofterna är unisex och kan användas på en mängd olika sätt. Du kan använda dem direkt på huden, spraya ett moln och gå genom det så att även kläderna får doft, eller som rumsdoft.

Eau de Cologne Bio-dynamic Collection består av nio olika dofter som inspirerar till olika sinnesstämningar:

- Orange Blossom - Feeling Good

1 av 5

Jimmy Boyd's Toppsäljare

1 av 15