Inlight Beauty

Med en passion att i samklang med naturen skapa något unikt, långt ifrån massproduktionen, producerar Inlight Beauty effektiv hudvård där vetenskap och natur smälter samman i högkvalitativa produkter. Produkterna är designade att arbeta tillsammans med huden, snarare än ovanpå.


Tack vare modern vetenskap och kvantfysikens lagar, vet vi att all materia har egna vibrationsvågor. Det har Inlight Beautys grundare Dr Mariano Spiezia tagit fasta på och skapat skräddarsydda tekniker för att förbättra energin och vitaliteten hos varje ingrediens. Genom musik, färg och ljudfrekvens, till och med sol och månljus, transformeras ingredienserna genom en ”vibrationell dans”. Detta skapar en serie produkter som integrerar med huden och förbättrar hudens förmåga att arbeta optimalt och stimulerar hudens naturliga skönhet. Slow Beauty när den är som bäst.


Dr Mariano Spiezia är medicinsk läkare, örtläkare och homeopat, och anses också vara fadern till den naturliga hudvården i England. Inlight Beauty är grundad av kunskap, guidad av alkemi och inspirerad av naturen
Inlight Beauty - Bringing Beauty to Life

 

Filter
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 13-24 av 26

Sätt fallande sortering
Sida
per sida