INIKA Organic Purity Lash Mascara - Black

389,00 kr
I lager
SKU
NMO001

Inika Purity Lash Mascara är 2023 års Bästa Mascara enligt Organic Beauty Awards.

Inika Organic Purity Lash Mascara ger definierade och intensiva fransar samtidigt som den vårdar och skyddar dina fransar, och passar även för känsliga ögon. Letar du efter en mascara med närande ekologiskt certifierade ingredienser, så är detta mascaran för dig!

Bästa Mascara 2023 Organic Beauty Awards
Purity Lash – Inika Organic

Juryns motivering: "En mascara som ger definierade och intensiva fransar med en underbar borste som smalnar av så att man lätt kommer åt alla fransar. Innehåller både E-vitamin, solrosolja och magnoliabark som stärker och skyddar fransarna – perfekt även för känsliga ögon. En klar favorit för alla som vill ha en mascara som håller hela dagen!"

Inika Organic Purity Lash Mascara är designad att ge definierade och intensiva fransar. Med en bas på tranbärsvatten i kombination med näringsrik magnoliabark, E-vitamin och solrosolja vårdar och skyddar den dina fransar och passar även för känsliga ögon.

Den är berikad med karnaubavax och botaniska ingredienser som stimulerar tillväxten, stärker och ger en fin glans åt fransarna . Ricinfröoljan är fylld med essentiella fettsyror som bidrar till fransarnas tillväxt.

Extrakt från magnolia barken, som är antiinflammatorisk ger näring och bidrar till en smidig applicering. Samtidigt som den E-vitaminrika solrosfröoljan stärker och skyddar fransarna. Med sin avsmalnande borste är det lätt att komma åt alla fransar, även i inre och yttre ögonvrån.

Letar du efter en mascara med närande ekologiskt certifierade ingredienser, så är detta mascaran för dig!

Kommer i en hållbar förpackning av aluminium som kan återvinnas.
100% naturlig, 100% vegan, 71% ekologisk.

1. Låt borsten omsluta, lyfta och separera varje frans för att addera längd och intensiv färg.
2. Applicera i zickzack-rörelser från fransroten.
3. Pumpa inte mascaraborsten i hylsan då det kan göra att det kommer in luft som torkar ut produkten.
Tips: Om det råkar bli kladd på huden, låt det torka innan du försiktigt stryker bort det med en ren bomullstops.

Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Water*, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Propanediol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Pentylene Glycol (Sugar Cane), Honokiol (Magnolia Bark Extract), Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, C10-18 Triglycerides, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Galactoarabinan, May Contain (+/-) Iron Oxides (CI 77499, CI 77491, CI 77492). *From Organic Agriculture, 100% Natural Origin of Total