Moonsun Organic of Sweden - Refreshing Face Mist

289,00 kr
I lager
SKU
MS03

Moonsun Organic Refreshing Face Mist är ett ljuvligt återfuktande ph-reglerande ansiktsvatten av litsea cubeba frukt, med en härlig »unisex« doft av citrus. Används efter rengöring och rakning och innan applicering av efterföljande hud kräm, serum eller ansiktsolja. Passar utmärkt som fuktspray över makeup. Passar de flesta hudtyper. 100% naturlig, 100% vegan

Refreshing Face Mist från Moonsun Organic of Sweden är ett ljuvligt fuktgivande, uppfriskande och ph-reglerande ansiktsvatten.

En lystergivande ansiktsmist med litsea cubeba fruktvatten och mjölksyra som verkar återfuktande och ph-balanserande på huden. Misten som har en härlig unisex citrusdoft förbereder huden för nästa steg i din hudvårdsrutin. Refreshing Face Mist har en generös “dusch” och är ett måste i alla torra inomhusmiljöer eller efter en dag i solen för att hålla huden återfuktad och fräsch.

  • Fuktgivande och uppfriskande
  • Ph-reglerande
  • Lystergivande

Genom att använda misten i din hudvårdsrutin ser du till så att huden hålls balanserad och återfuktad. En lätt fuktad hud hjälper också till att slussa ner efterföljande produkter i huden.

Litsea cubeba fruktolja - eterisk olja, utvunnen av frukten från May Chang trädet. Med en söt och kryddig citrusdoft sägs den ha en upplyftande och uppfriskande effekt på sinnet. Den är även känd för att ha renande och antiseptiska egenskaper. 

Mjölksyra - ph-reglerande. När vi använder vatten, som är mer basiskt än huden, rubbar vi hudens syramanteln. Mjölksyra hjälper till att återställa detta så att huden hamnar i balans då en frisk hud bör vara svagt sur. Syran stärker också hudens förmåga att binda fukt.

För alla hudtyper.

Spraya efter rengöring och rakning på ansikte, hals och dekolletage morgon och kväll. Spraya ytterligare under dagen vid behov av mer fukt.

En produkt med många användningsområden

Settingspray - för en mer hållbar makeup.

Minska svullna ögon - verkar svalkande och avsvällande på svullna ögon.

Hårmist - tillför fukt och lyster till torrt hår.

Kommer i en förpackning av återvunnen plast, som kan återvinnas igen. 

100% naturlig, 100% vegansk.

 

Applicera 2-3 spray efter rengöring och rakning på ansikte, hals och dekolletage morgon och kväll. Spraya ytterligare under dagen vid behov av mer fukt. Håll flaskan ca 15-20 centimeter från ansiktet när du sprayar. Följ upp med Vitamin C Serum, Face Oil och Face Cream efter hudtyp.

Settingspray - Spraya cirka 2 pump ovanpå din makeup för att få den att hålla bättre. Vid användning av puder kan du göra det mindre “pudrigt” genom att spraya misten ovanpå.

Minska svullna ögon - Spraya bomullsrondeller fuktiga och lägg över ögonen cirka 10 minuter.

Hårmist - Spraya önskad mängd i håret med cirka 15-20 centimeters avstånd och låt sjunka in.

Litsea cubeba Water, Aqua purificata , Glycerine, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic acid