Moonsun Organic of Sweden - Cleansing Oil

289,00 kr
I lager
SKU
MS01

Moonsun Cleansing Oil är en ljuvlig rengöringsolja för ansiktet med bl.a sesam och olivolja. Har en pigg doft av kryddig citrus. Rengöringsoljan löser effektivt upp makeup och orenheter i huden. Passar de flesta hudtyper, framför allt en normal/fet hudtyp. 100% naturlig, 100% vegan.

Cleansing Oil från Moonsun Organic of Sweden är en ljuvlig rengöringsolja som effektivt löser upp och tar bort makeup och orenheter i huden.

Med få, men effektiva ingredienser som olivolja och citrongräs tar denna olja enkelt bort all din makeup, även vattenfast och löser upp smuts och orenheter i huden. Vegetabiliska, kallpressade oljor rengör huden enligt principen “ fett löser fett” utan att torka ut huden. Cleansing Oil kan användas ensam eller som makeupborttagning i en tvåstegs rengöringsrutin.

  • Effektiv rengöring
  • Löser all makeup, även vattenfast
  • Vårdar huden

Genom att använda rengöringen i din hudvårdsrutin, som är en viktig del för en bra hudvård, skapar du de bästa förutsättningarna för att efterföljande produkter som Vitamin C Serum, Face Oil och Face Cream ska kunna ge bättre effekt till huden.

Olivolja - en fuktbindande olja med antiseptiska och svampdödande egenskaper. Rik på bland annat fettsyran omega 9 och fytosteroler som hjälper till att hålla huden frisk och spänstig. 

Citrongräs - eterisk olja från citrongräs som är vävnadsstärkande, antiseptisk, antibakteriell och svamphämmande. Perfekt ingrediens i en rengöringsprodukt.

För alla hudtyper men främst normal till fet hud.

Applicera Cleansing Oil på torrt ansikte och dekolletage morgon och kväll. Massera upp och tvätta noggrant av med rengöringssvampar eller ansiktshandduk och ljummet vatten.  

En produkt med många användningsområden

Ögonmakeupborttagning - tillsammans med Refreshing Face Mist löser den upp och tar skonsamt bort makeup utan att slita på den tunna huden runt ögonen.

Rakolja - för ansikte och kropp.

Ansiktspeeling - tillsammans med Body Scrub för en skonsam peeling i ansiktet. 

Massageolja - renande och fuktgivande massageolja


Kommer i en förpackning av återvunnen plast, som kan återvinnas igen. 

100% naturlig, 100% vegansk.

Applicera Cleansing Oil på torrt ansikte och dekolletage morgon och kväll. Massera upp med små cirkulerande rörelser och tvätta noggrant av med rengöringssvampar eller ansiktshandduk och ljummet vatten. 

Ögonmakeupborttagning - Spraya Refreshing Face Mist på bomullsrondeller och tillsätt några droppar Cleansing Oil och tvätta av runt ögonen. 

Rakolja - för ansikte och kropp. Applicera på torr hud, raka försiktigt med hyvel och skölj med ljummet vatten. Ansikte: efter rakning använd Refreshing Face Mist och Vitamin C Serum eller Face Oil som After Shave. Kropp: vid rakning av bikinilinje och armhåla bör man vara försiktig då vi har lymfa som är extra känsliga på dessa ställen. Använda nya rena rakhyvlar, bra skonsamma rakprodukter och snäll eftervård för att undvika att skada huden.

Ansiktspeeling - blanda ca 1-2 kryddmått Body Scrub med lite Cleansing Oil i handen för att få en mjuk och smidig peeling till ansiktet. Massera med lätta cirkulerande rörelser och tvätta lätt men noggrant av med ljummet vatten.

Massageolja - renande och fuktgivande massageolja.

Olea Europea Fruit Oil, Brassica Napus Seed Oil, Tocopherol, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Citral*, Limonen*, Geraniol* (*From Natural Essential Oils) Vi rekommenderar att ej utsätta produkterna för direkt solljus eller för annan stark ljusexponering.